Spitalul Judeţean aşteaptă aprobarea de la Ministerul Sănătăţii pentru posturile de asistenţi de la UPU

cadre medicale care masoara tensiune la BotosaniSpitalul Judeţean nu a primit nici la această dată avizul Ministerului Sănătăţii privind bugetarea unor posturi noi de asistenţi medicali la Unitatea de Primire a Urgenţelor, dar şi la Centrul de Primiri Urgenţe de la Pediatrie.

Ioan Asaftei, director de îngrijiri la Spitalul Judeţean, a declarat că solicitarea făcută luna trecută vizează bugetarea a 15 posturi de asistenţi medicali, patru de asistenţi sociali, doi registratori medicali, zece infirmiere, zece brancardieri, şase îngrijitori, la Unitate de Primiri Urgenţe, precum şi pentru cinci posturi de asistenţi medicali, patru registratori medicali, cinci infirmiere, cinci brancardieri şi patru îngrijitori la Centrul de Primiri Urgenţe de la Pediatrie.

like facebookAşteptăm răspuns favorabil al Ministerului Sănătăţii, în vederea organizării ulterioare a unui concurs„, a spus Asaftei.

De altfel, ministrul Nicolae Bănicioiu a declarat, luni, la Botoşani, că posturiel din sistemul sanitar au fost deblocate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *