Încep înscrierile la Concursul de Desene Carrefour, acum şi în format digital

Concurs desene botosani carrefour - castigatoriÎn premieră, la cea de-a 26-a ediţie a Concursului de Desene, Carrefour România lansează o platformă dedicată proiectului – www.carrefour.ro/concurs-desene – prin care părinții pot înscrie acum şi online desenele copiilor în cursa pentru cele trei premii de popularitate. Spre deosebire de Concursul tradițional, în galeria online se pot înscrie planșele elevilor din clasele 0-8 din întreaga țară.

Ediția de Crăciun din acest an se desfăşoară în cele 17 orașe în care Carrefour este prezent cu hipermarketuri prin distribuirea în școli a planşelelor speciale care vor intra în tragerea la sorţi pentru șansa de a câștiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris.

like facebook„Prin adăugarea componentei digitale acestui concurs devenit deja tradițional pentru noi, ne dorim să facilităm înscrierea şi șansele de câștig și în rândul elevilor din orașele sau satele în care planșele nu sunt distribuite. Mai mult, elevii vor putea beneficia astfel de un nou mediu în care să își expună creațiile, pe lângă spaţiile pe care le punem la dispoziţie în hipermarketurile Carrefour din țară” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Mecanism Concurs de Desene Carrefour pentru premiile de popularitate:

  • Pasul 1: Ridicarea planșei de desen din şcoală sau descărcarea planșei de pe pagina www.carrefour.ro/concurs-desene.
  • Pasul 2: Crearea unui cont şi încărcarea planșei desenate în galeria planşelor Carrefour.
  • Pasul 3: Votarea celor mai frumoase desene
  • Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *