Elevii botoşăneni şi-au ales noii reprezentanţi la nivel de judeţ. Vezi cine sunt!

alegeri cjeÎn data de 11 noiembrie a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani în cadrul căreia s-au desfăşurat alegerile noilor reprezentanţi ai  structurii pentru mandatul 2014-2015.

La deschiderea oficială a Adunării Generale au luat cuvântul prof. Otiliea Sandu, inspector școlar de specialitate pentru educație permanentă, prof. Mihaela Țăranu, coordonator CJE Botoșani şi Eduard Mititelu, președinte CJE Botoșani 2013-2014.

După exprimarea votului democratic şi secret al celor 25 de preşedinţi de consilii şcolare, avem următoarea componenţă: Biroul Executiv este format din Ilinca Dănilă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” pe postul de Preşedinte, Andra Diana Ciobanu de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” şi Răzvan Vasile Hriţcu de la Colegiul Naţional  A.T.Laurian pe funcţiile de Vicepreşedinte şi Andrei Ştefan Neculau de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” pe  postul de secretar; în cadrul departamentelor se regăsesc ca directori: Cristian Mihai Ardeleanu de la C.N. „Mihai Eminescu”, Avocatul Elevului, Mihai Huială de la C.N. „Mihai Eminescu”, Formare şi educaţie nonformală, Mălina Atomei de la Liceul “Anastasie Basota” Pomîrla, Cultură, educație și programe școlare, Maria Cazacu de la C.E. „Octav Onicescu”, PR ,relații publice și comunicare, Andreea Pricopi de la C.N.A.T.Laurian, Programe de cultură, de sport, de educaţie şi de tineret şi Aniela Palaghia de la C.N. „Mihai Eminescu”  Resurse umane, financiare și de voluntariat.

like facebookÎn urma Adunării Generale noii membrii ai Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani au început demersurile pentru proiectele viitoare, având ca primă activitate Promovarea CJE Botoşani în cadrul Târgului de ONG-uri, organizat de Asociaţia B-right media, ce va avea loc duminică, 16 noiembrie, în cadrul Mall-ului Uvertura începând cu orele 10:00.

Sursa. comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *