Greţos! Mazăre cu muşte cumpărată dintr-un hipermarket din Botoşani

mazare cu muste la Carrefour BotosaniUn botoşănean a avut, marţi, ghinion atunci când a mers la cumpărături într-un hipermarket din municipiul Botoşani. Acesta a cumpărat mai multe produse, printre care şi două borcane de mazăre din Carrefour. Când a ajuns acasă, acesta a observat, într-unul dintre borcane o muscă de mari dimensiuni.

like facebookClientul Carrefour nu a desigilat borcanul de 720 ml, urmând să meargă cu acesta la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor.

„Mazarea semi-fină” este produsă sub brandul Carrefour şi, aşa cum se menţionează pe etichetă, este distribuit în exclusivitate de SC Carrefour România SA.

Reprezentanţii hipermarketului susţin că au demarat o anchetă în acest caz, după ce au dispus retragerea de pe piaţă a întregului lot de mazăre.

„Carrefour România a demarat o ancheta internă în ceea ce privește problemele semnalate la unul dintre produsele comercializate în magazinele noastre. Astfel, am verificat și am retras de la comercializare din întreaga rețea Carrefour lotul cu numărul 0306141, din care făcea parte produsul în cauză”, susţin reprezentanţii Carrefour.

mazare cu musca de la carrefour botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *