Rudele şi prietenii tânărului mort în accidentul de la Cluj, distruşi de durere. Zeci de mesaje postate pe Facebook

claudiu fedoreanuZeci de rude şi prieteni au rămas şocaţi de vestea morţii lui Claudiu Paul Fedoreanu, în graoznicul accident rutier petrecut, luni seară, la Cluj.

like facebookPagina de Facebook a tânărului de 23 de ani a fost încărcată cu zeci de mesaje de compasiune, iar toată lumea era şocată de vestea tristă. Tânărul a decedat nevinovat, după ce maşina sa a fost izbită de un alt autoturism ce a pătruns pe contrasens.

„Dumnezeu sa te ierte claudiu:((((( nu trebuia sa se intample asta , nu te voi uita niciodata, am ramas socat :(((, inca nu imi vine sa cred ce sa intamplat, te iubesc si te voi iubi mereu frate, odihneste-te in pace si sper ca acolo unde te-ai dus sa fie un loc mai bun !!!!” este un mesaj postat pe Facebook

„un inger a plecat dintre noi mult prea devreme, nu imi vine sa cred k acum esti langa ingerii tai sus in ceruri ..D-zeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace ! nu te vom uita niciodata fratele meu…sa fie tarana usoara…” se menţioenază într-o altă postare.

„Stii cum, as vrea sa il am acum langa mine, sa il strang in brate si sa ii spun cat de mult il iubesc si cat de mandra sunt de el ca mereu s-a descurcat singur.” afirmă o prietenă a tânărului decedat.

Rudele şi prietenii tânărului mort în accidentul de la Cluj, distruşi de durere. Zeci de mesaje postate pe Facebook

 

One thought on “Rudele şi prietenii tânărului mort în accidentul de la Cluj, distruşi de durere. Zeci de mesaje postate pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *