Fundaţia Alfa Suflet şi Energie susţine performanţa şcolară a 22 tineri prin programul de burse „Fabrica de Excelență”

fundatia alfa suflet si energie botosaniFundaţia Alfa, Suflet şi Energie va acorda prin programul “Fabrica de Excelenţă” 22 burse tinerilor elevi, studenţi sau masteranzi pentru anul școlar universitar 2014-2015.

Programul a debutat în luna mai şi are ca obiectiv susținerea excelenţei şi a performanţei tinerilor care aspiră la o carieră de succes şi au nevoie de sprijin financiar. Înscrierea în program s-a făcut prin depunerea unui dosar de candidatură prin care aplicantul şi-a  prezentat portofoliul educaţional şi motivația de a obţine bursa.

like facebookÎn urma analizei dosarelor de candidatură au fost desemnaţi 22 bursieri, din care 10 sunt elevi şi 12 studenţi sau masteranzi. Valoarea burselor este de 5000 lei/ an pentru studenţi sau masteranzi, respectiv 2500 lei/an pentru elevi.

Aceste burse sunt destinate pregătirii didactice a tinerilor în vederea susținerii participării la olimpiade, competiţii, activități de cercetare/ ştiinţifice, proiecte şcolare sau educative, perfecționare și formare, etc.

Lista finaliștilor este publicată pe site-ul fundației www.fundatiaalfa.ro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *