Drepturi salariale neonorate la Spitalul Judeţean. Angajaţii ameninţă cu proteste

cadre medicaleAcordarea tichetelor de masă pentru angajații Spitalului Județean rămâne doar promisiune. Cel puțin asta susțin reprezentanții sindicatelor din sănătate, care spun că în urma unei discuții avute cu managerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, nu s-a ajuns la niciun consens în ceea ce privește acordarea bonurilor. Anul acesta, salariații spitalului au primit bonurile de masă doar pe o lună. Reprezentanții Consiliului Județean au spus că se gândesc să acorde tichetele pentru încă o lună, în momentul în care au primit cele 7 milioane lei de la Guvern pentru stingerea arieratelor.

Am vorbit cu domnul manager și a spus că nu are posibilități de a da tichete. Cu vorbe din astea suntem obișnuiți. Vrem și fapte și vom insista „, a spus Octavian Dumitru, liderul Sanitas.

like facebookProblema tichetelor de masă a fost ridicată de sindicaliști și la întâlnirea cu ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Angajații Spitalului Județean amenință cu proteste, în cazul în care doleanțele lor de natură salarială nu vor fi soluționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *