Nicolae Bănicioiu: La Spitalul Judeţean Mavromati este un management defectuos

ministrul sanatatii la botosani2Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, luni, la Botoşani că Spitalul Judeţean Mavromati nu funcţionează corespunzător din cauza unui management defectuos. El a acuzat şi Consiliul Judeţean că nu a alocat suficiente fonduri către unitatea spitalicească, aşa cum s-a întâmplata în alte judeţe din ţară.

like facebook” Problema principală aici este de management. Este unul din cazurile nefericite rezultate în urma descentralizării. Au fost multe cazuri care au dat roade şi care funcţionează, iar la Botoşani nu se poate. care credeţi că e cauza: managementul defectuos. Nimeni nu a obligat Consiliul Judeţean să ia spitalul. Cât a băgat Consiliul Judeţean la spitalul din Suceava şi cât a băgat Consiliul Judeţean aici?  Soluţiile pe care le-am găsit noi au fost funcţionale, altfel spitalul se închidea. „, a spus Nicolae Bănicioiu.

El a spus că vine pentru a treia oară la Botoşani pentru a rezolva problemele spitalului, însă la nici una dintre vizitele sale nu s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Oficialul a afirmat că tot ce a ţinut de Ministerul Sănătăţii s-a rezolvat, menţionând că au fost alocate fonduri pentru stingerea arieratelor la Spitalul Judeţean, dar şi faptul că finanţarea CPU de la Secţia de Copii a fost preluată la Minister.

 

One thought on “Nicolae Bănicioiu: La Spitalul Judeţean Mavromati este un management defectuos

  1. PSD-isti ipocriti, dupa ce CJASanatate a sanctionat sistematic Spitalul Judetean cu 1 MILIARD in fiecare luna, numai pentru ca Managerul SJ era de la PNL, iar seful CJAS PSD-ist.
    Mai nea Banicioiule, du-te de unde ai venit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *