Marş electoral organizat de ACL la Botoşani

sedinta ACL BotosaniACL Botoşani intenţionează să organizeze, vineri, un marş electoral pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. Vicepreşedintele ACL Botoşani, Gheorghe Sorescu, a declarat că ACL este  determinată mai mult ca oricând să obţină un rezultat bun la Botoşani, respectiv în jur de 35-40% din voturi.

like facebookVineri va fi şi un marş în sensul acesta. Vrem să fim cu inima împăcată că am făcut tot ceea ce trebuie şi facem tot ceea ce trebuie ca să conştientizăm că România are nevoie de un alt preşedinte. Va fi un marş la finalizarea campaniei electorale. Am mai făcut astfel de chestiuni„, a spus Sorescu.

2 thoughts on “Marş electoral organizat de ACL la Botoşani

  1. Nu-mi aduc aminte sa fi facut ,, astfel de chestiuni” in ultimii 20 de ani, domnule Sorescu, insa acest fapt va priveste direct si personal. Concluzia mea este limpede: daca in majoritatea judetelor vor fi organizate marsuri electorale, atunci este clar cine organizeaza mitingurile disperate, cu 50 lei/persoana drept mita de participare – de la Timisoara, Cluj si Brasov. Deci, nu datorita ingrijorarii extraordinare pentru soarta celor citeva 100 de tulburenti din Paris sau Londra care nu au putut vota se comanda aceste ,,marsuri”, ci ca o ultima zvicnire a regimului Basescu de a-si pastra privilegiile si oamenii lor facuti pres in functii.

  2. Este un mars al POLITRUCILOR, condus si finanantat din umbra de disperatiii din PL-D, PDL, PNL, etc. Este daca vreti diferenta intre viata si moarte, liberate si brutarie! Fata HIDOASA, dupa chipul si asemanarea cu marinarul BASE, nu inceteaza sa ne surprinda! DNA este datoare sa faca curatenie printre penalii ACL care incearca sa scape (fotograful de la termica, turcanu de la cj, tabuleac si fosta gasca de la cj, etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *