Echipa de electronică de la Palatul Copiilor, patru premii I şi medalia „Euroinvent”, la Iaşi

elevi electronica palatul copiilorEchipa de electronică, automatizări-robotică de la Palatul Copiilor Botoșani, a participat în acest weekend la Concursul Național “Invațăm să inventăm” ediția IX a, eveniment organizat în cadrul complexului ”PALAS”- Iași.

Aici s-au reunit numeroase echipe din ţara, unde elevii și-au prezentat proiectele realizate. Pentru obiectivitatea maximă a concursului, juriul a fost format din studenţi, profesori universitari de prestigiu şi membri a Forumului Inventatorilor Romani.

Concursul s-a desfășurat pe următoarele secţiuni: · roboti urmaritori de linie· roboti mini-sumo· prezentare lucrări tehnice· prezentare referate.

Toate proiectele echipei botoșănene au fost premiate obţinând astfel patru Locuri I si medalia „EUROINVENT” din partea Forumului Inventatorilor Romani.

Echipa a fost formata din: Clodninschi Darian, Voiniciuc Vasile, Vișan Gabriel – Andrei, Grigore Eduard, Bejinariu Alexandru, Horbuli Mihnea – Gheorghe, Botez Serban, Tatar Andreas.

like facebookReamintim ca aceași echipa a echipă a participat, alături de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza Iași”- Facultatea de Fizica, la „Noaptea Cercetătorilor- 2014”, evenimentul fiind organizat simultan în 300 de oraşe din Europa.

Palatul Copiilor Botoșani, prin Cercul de Fizică Aplicată va organiza în perioada 28 noiembrie-2 decembrie, un maraton competitional ce va cuprinde 12 probe, în cadrul a doua concursuri naționale de electronica si robotică: Concursul Național de construcții electronice „TEAM” editia a IX a și Trofeul Național de robotică „ROBOTOR” ediția VI a, potrivit unui comunicat de presa.

elevi electronica palatul copiilor 3

elevi electronica palatul copiilor 2

elevi electronica palatul copiilor 1

 

One thought on “Echipa de electronică de la Palatul Copiilor, patru premii I şi medalia „Euroinvent”, la Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *