Vicepreşedinte CJ despre directorul Urban Serv: Nu ştiam că domnul Drelciuc este Mafaldă

Simion Drelciuc
Simion Drelciuc

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, îl contrazice pe directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, şi spune că depozitul ecologic de la Stăuceni va deveni funcţional în primăvara anului viitor şi nu în 2016. Potrivit acestuia, groapa ecologică a fost preluată în conservare de CJ şi s-a demarat totodată procedura de autorizare a obiectivului.

Nu ştiam că domnul Drelciuc este Mafaldă. Am cerut încă din vară de la Ministerul Mediului caietul de sarcini, regulamentul de organizare a licitaţiei şi tot ne-a întârziat şi ne-a dat răspunsuri pe care puteam să le obţinem şi de la un om de pe stradă, fără să se implice în vreun fel„, a spus Sorescu.

like facebookSorescu spune că lunar se cheltuiesc în jur de 10.000-15.000 lei pentru conservarea şi întreţinerea gropii de la Stăuceni.

One thought on “Vicepreşedinte CJ despre directorul Urban Serv: Nu ştiam că domnul Drelciuc este Mafaldă

  1. Mister Sorescu, pare a fi o noutate faptul ca pentru o licitatie organizata la nivel local sa se aplice regulamente si caiete de sarcini date de minister ! Probabil, ai vrut sa spui ca ai asteptat un format -cadru general valabil pentru intreaga tara, ca altfel nu ne putem explica acest mister. Si chiar in asemenea conditii, CJ-ul este vinovat pentru lipsa de initiativa si actiune in rezolvarea acestei probleme de maxima importanta. Domnul Drelciuc are dreptate sa aplice masuri cu caracter de interimat – pe plan local. Daca nu stii, mister Sorescu, iti spunem noi ca un managtement administrativ modern tine cont , in primul rind, de gestionarea riscurilor potentiale in situatia in care depozitul nu va intra in exploatare in timp util. Si un asemenea risc exista !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *