Consilierii locali, dezinteresaţi de cursurile de perfecţionare plătite din bugetul local

consilieri locali cursuriPrezenţă scăzută la cursurile de perfecţionare a consilierilor locali. Acestea au început luni, sunt făcute pe bani publici, însă la ore nu s-a prezentat nici măcar jumătate din numărul consilierilor locali. Doar nouă consilieri, din cei 23, au participat la lecţiile de luni. Alţi trei au părăsit sala după o oră.

Pentru aceste cursuri, Primăria Botoşani va cheltui, din bugetul local, circa 17.000 lei fără TVA (echivalentul a 3.824 euro fără TVA).

like facebookContractul consta in servicii de pregătire, formare si perfecţionare profesionala pentru consilierii locali din cadrul Consiliului Local al municipiului Botoşani, in număr de 23 de persoane cu tema „ Consilierul local – cadru legislativ, atributii si funcţii”, conform cerinţelor caietului de sarcini.

consilieri locali cursuri 1Am început cursurile, dar având în vedere că am fost anunţaţi târziu, vineri după amiază, mulţi avem servicii şi nu au venit toţi. Am stabilit ca aceste cursuri să se facă după ora 17,00. Sunt interesante, mai ales că sunt şi plătite cu o grămadă de bani„, a declarat consilierul local Gabriel Murariu.

Cursurile sunt ţinute de o firmă de specialitate din Alba Iulia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *