Competiţie naţională pentru nevăzători la Botoşani

table nevazatori la BotosaniAsociaţia Nevăzătorilor Botoşani organizează, în perioada 10 -12 noiembrie 2014, finala Campionatului naţional de table pentru nevăzători. Evenimentul va prinde viaţă în sala de conferinţe a Pensiunii Bianca, la el urmând a participa reprezentanţi ai 20 de asociaţii ale nevăzătorilor din întreaga ţară.

Partenerii competiţiei sunt Direcţia de Sport şi Tineret, Primăria şi Consiliul Judeţean Botoşani. Manifestarea, ce debutează în după-amiaza asta, face parte din calendarul cultural sportiv al Asociaţiei Nevăzătorilor din România pe 2014.

like facebookÎn competiţie vom avea cutii de table adaptate pentru nevăzători. Ca şi şahul, jocul de table e accesibil nevăzătorilor, ce pot juca de la egal la egal cu persoanele ce nu au o deficienţă de vedere. Important, în astfel de competiţii, e faptul că ele reprezintă şi un binevenit prilej de socializare între nevăzători din întreaga ţară”, ţine să sublinieze Tudorel Tupiluşi, preşedinte al Asociaţiei Nevăzătorilor Botoşani.

Asociaţia din Botoşani va fi reprezentată în competiţie de Gheorghe Aniculăese, câştigătorul fazei pe filială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *