Vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu despre vizitele miniștrilor la Botoșani: Le recomand să mute Guvernul la Botoșani

sorescu gheorgheVicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, consideră că vizita ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, la Botoşani este una electorală. El a spus că la întâlnirea cu ministrul Sănătăţii va merge doar managerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai, dat fiind faptul că de această dată oficialul va vizita doar una din secţiile Spitalului Judeţean.

Sorescu a criticat, de asemenea, numeroasele vizite în judeţ, în plină campanie electorală, a miniştrilor.

like facebookAu venit atâţia miniştri la Botoşani şi ar fi interesant şi le recomand să mute Guvernul la Botoşani. Măcar o şedinţă de Guvern să fie la Botoşani, că ar fi mai interesant. Dacă tot vin şi promit, măcar să îi vadă pe toţi in corpore. Ar fi mai interesant aşa, după care să constatăm ce se realizează din promisiunile făcute„, a menționat Sorescu.

Ministrul Nicolae Bănicioiu va vizita, luni după amiază, mai multe spitale din județul Botoșani. Este a treia vizită oficială a ministrului din acest an.

2 thoughts on “Vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu despre vizitele miniștrilor la Botoșani: Le recomand să mute Guvernul la Botoșani

  1. Ar fi interesant – precum spui mata, Sorescule – sa te ocupi de spitalele din judetul Botosani, ca sunt vai de mama lor. A trebuit sa se deplaseze un ministru la Botosani pentru a se rezolva situatia exploziva de la Spitalul judetean. Lasa-te de baliverne. Se pare ca toti ministrii care au fost au rezolvat cite ceva. Dar Consiliul judetean ce a rezolvat ? Absolut nimic ! Va veni vremea sa ne spuneti ce ati facut cu banii din bugetul judetului – nu-i asa?

  2. Cum sa nu vina la Botosani, cand aici s-a obtinut 55 % din voturile pentru Ponta, cand Botosaniul a fost invadat de 12.000 de turisti, iar pentru 16 noiembrie ar putea fi chiar 24.000?
    Am ajuns o zona foarte pitoreasca, pacat ca numai in timpul alegerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *