Depozitul ecologic de la Stăuceni nu va fi funcţional nici anul viitor

gunoiReprezentanţii societăţii Urban Serv fac demersuri pentru realizarea celui de-al treilea spaţiu de stocare temporară a deşeurilor şi asta pentru că depozitul ecologic de la Stăuceni nu va fi dat în exploatare nici anul viitor.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, spune că autorizaţia pentru actualul spaţiu de stocare temporară a gunoiului expiră în aprilie 2015.

like facebookAvem prevăzut demararea procedurii de aprobare pentru al treilea spaţiu de stocare în aceeaşi locaţie. Sunt speranţe destul de mici ca depozitul de la Stăuceni să poată fi dat în exploatare, pentru a fi depozitate deşeurile pe locaţia respectivă. Din ce s-a discutat cu cei direct implicaţi în darea în exploatare a depozitului, se pare că în 2016 depozitul va intra în exploatare, având în vedere că la această dată procedurile privind delegarea serviciilor de administrare a depozitului nu au fost demarate„, a menţionat Drelciuc.

Groapa de gunoi de la stăuceni a fost finalizată în iunie 2014, însă va fi funcțională după predarea – primirea bunurilor către operatorul de salubrizare licențiat, desemnat în urma procedurii de atribuire a contractului de delegare a gestiunii sau a hotărârii de dare în administrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *