Destin tragic! Fetiţă de doi ani răpusă de cancer

alexiaTragedie, sâmbătă, într-o familie din judeţul Botoşani. La numai doi ani, o fetiţă a fost răpusă de o boală necruţătoare. Alexia Aruxandei, a decedat, sâmbătă, după ce s-a luptat aproape un an cu un cancer ucigător.

like facebookPărinţii au mers, de curând, în Germania, unde micuţa Alexia a fost supusă unor intervenţii medicale. Au apelat la ajutorul semenilor şi nu puţini au fost cei care au sărit în ajutor, însă nimic nu a împiedicat boala să avanseze.

Sâmbătă, la scurt timp după ce a fost externată din clinicile germane şi a ajuns acasă, Alexia a renunţat la luptă. Ea s-a stins din viaţă, provocând o puternică suferinţă părinţilor, care au luptat enorm pentru ca fetiţa lor să trăiească.

Înmormântarea va avea loc, marţi, în comuna Ungureni.

Anamaria Aruxandei alaturi de Alexia, la clinica din Freiburg
Anamaria Aruxandei alaturi de Alexia, la clinica din Freiburg

Anunţul morţii a căzut ca un fulger pentru cunoscuţi, iar mesajele pe paginile de socializare au început să curgă necontenit. Rude, prieteni, dar şi persoane care s-au implicat în campanie vor să susţină familia greu încercată.

„Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima durerea unor părinți în asemenea momente ! Suntem cu tot sufletul alături de familia îndoliată la cea mai grea încercare a vieții lor. Alexia, de acolo dintre îngeri, va avea grijă de toți cei care au iubit-o atât de mult. Și nu sunt puțini cei care, cu teamă și speranță în suflet, au urmărit lupta pe care micuța a purtat-o cu această nemiloasă boală, rugându-se ca Dumnezeu să săvârșească minunea… Dar cred că El a avut alte planuri cu ea… Drum bun, îngeraș ! Mult curaj părinților ! Condoleanțe!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina mamei îndoliate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *