Tinerii votează Klaus Iohannis la alegerile din 16 noiembrie

tineret pnlDemintate, patriotism, corectitudine, respect, familie, libertate, seriozitate, dreptate, echitate integritate, construcție – sunt o parte din valorile în care cred tinerii din PNL Botoșani și datorită cărora vor vota, duminică, 16 noiembrie, cu Klaus Iohannis, ca viitor președinte al țării.

Tinerii liberali au organizat, la finele săptămânii, o acțiune politică prin care au dorit să atragă atenția asupra calităților pe care le are candidatul de Dreapta, Klaus Iohannis, rămas în cursa pentru Cotroceni, incomparabile cu cele ale candidatului de stânga.

Tinerii sunt convinși că România are nevoie acum, mai mult ca oricând, de un președinte de dreapta, de un președinte care să garanteze pentru independența justiției, care să ofere perspective tinerilor pentru a-și construi viitorul în țara lor și nu printre străini.

Am văzut la televizor cum în țară mii de români au ieșit  în stradă pentru a cere demisia ministrului de externe PSD, Titus Corlățean,  din cauza modului defectuos în care a organizat alegerile în afara țării, din cauza căruia românii noștri care muncesc în străinătate nu au putut vota. Am dorit să atragem și noi atenția tinerilor, familiilor lor asupra necesității, acum mai mult ca oricând, a unui președinte de dreapta, a unui președinte care înlocuiește pomenile electorale pe care le plătim înmiit cu zeci de taxe și impozite, cu un președinte care pune accent pe investiții, pe locuri de muncă, pe dezvoltare. Klaus Iohannis a demonstrat la Sibiu că se poate și sunt convins că o va face și pentru România”, a declarat Adrian Poclid, tineret pnl co-președintele Organizației Județene PNL Botoșani.

În cadrul aceleași acțiunii, tinerii din PNL Botoșani au atras atenția asupra obiectivelor pe care și le va asuma odată ce va deveni președinte Klaus Iohannis, iar două dintre ele au întrunit și cele mai multe aprecieri din partea celor care au luat parte la acțiunea organizată pentru Klaus Iohannis, respectiv mai multe locuri de muncă și modernizarea instituțiilor statului.

“România de azi are nevoie de tineri pentru a merge înainte, de oameni de calitate care să lucreze pentru tineri, are nevoie de o nouă mentalitate. S-a demonstrat și în primul tur al alegerilor, tinerii au fost cei care l-au votat masiv pe Klaus Iohannis pentru că ne-am săturat să așteptăm, să ni se promită doar. PSD la conducerea țării înseamnă partid unic și știm de la părinții noștri cum se trăia înainte de 1989, cum se promiteau majorări de alocații, de pensii și de salarii doar când trebuia reales șeful statului la congresele de atunci. La fel se întâmplă și acum cu Victor Ponta, premier și candidat pentru Cotroceni, fapt pentru care îi îndemn pe toți tinerii să iasă la vot să voteze Klaus Iohannis, președintele care va reda demnitatea României printr-o nouă mentalitate, printr-o nouă atitudine față de clasa politică, a declarant Sorin Cornilă, co-președinte al Organizației Municipale PNL.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com