Cătălin Flutur îi invită pe botoşăneni să voteze Iohannis. Vezi scrisoarea deschisă a acestuia!

Catalin Flutur la sediul PDL BotosaniFostul primar al Botoşaniului, Cătălin Flutur, a lansat, în calitate de preşedinte al PDL Botoşani, dar şi de co-preşedinte al ACL, o scrisoare deschisă către botoşăneni prin care îi îndeamnă pe alegătorii din Botoşani să voteze Klaus Iohannis.

În scrisoare, el trece în revistă principalele sale realizări ale sale ca primar, în cele două mandate.

like facebookIată conţinutul scrisorii:

Dragii mei,

Ştiţi cu toţii că în 8 ani cât am avut privilegiul de a fi primarul Municipiului Botoşani, oraşul nostru și-a regăsit zâmbetul prin proiectele de milioane de euro pe care le-am adus împreună cu echipa mea. N-am promis locuri de muncă, dar investițiile pe care le-am adus au fost realizate de firme locale, care au oferit locuri de muncă botoșănenilor. N-am promis nici locuințe, dar în cele două mandate am reușit să construim peste 800 de apartamente.

Un alt primar candideză astăzi pentru funcţia de Preşedinte al României. Klaus Iohannis a demonstrat în cele trei mandate la Sibiu că este un om al lucrului bine făcut: a adus investitori, a eliminat șomajul, a transformat orașul în Capitală Europeană a Culturii.

Dragii mei botoșăneni, am convingerea, acum mai mult ca oricând, că România anului 2014 nu mai poate merge înainte doar cu promisiuni.

Klaus Iohannis este garantul unei Românii în care a investi, a dezvolta, a colabora, vor fi priorități!

Vă rog, dragi botoșăneni, pe 16 noiembrie, mergeți și votați Klaus Iohannis pentru România, pentru Botoșani!

Cu respect, al dumneavoastră

Cătălin Flutur

 

 

3 thoughts on “Cătălin Flutur îi invită pe botoşăneni să voteze Iohannis. Vezi scrisoarea deschisă a acestuia!

  1. Nu imi place ACL aceasta struto- camila care doarme in papuci. Si totusi am sa votez impotriva lui dr. Copy Paste pentru ca m-am saturat de minciunile lui neobrazate si tupeul cu care conduce aceasta tara! PINOCHIO ne-am saturat de tine!

  2. Draga Fluturas, eu nu fac parte dintre .. dragii tai” care s-au infruntat din banii publici atit cit ai fost primar. Daca nu ai aflat pina acum, atunci eu iti comunic ca a venit vremea ca legea sa fie lege in Romania, nu sa fie calcata in picioare de PDL si de catre toti acolitii de pe linga aceasta grupare de tip mafiot.
    Ca urmare, iti comunic ca scrisoarea ta a ajuns la cos, acolo unde ii este locul.

  3. Scrisoarea se adresează şi cadrelor didactice care în timpul mandatului dumneavoastră, în luna martie, au mărşăluit în faţa Primăriei timp de câteva săptămâni pentru a-şi căpăta drepturile salariale? Noi stăteam în frig, dumneavoastră nu aţi binevoit măcar să ieşiţi să explicaţi ce s-a întâmplat cu leafa noastră şi eraţi foarte preocupat cu schimbarea pietrelor din zonă. Era mai important pavajul decât acei oameni care formau viitorii cetăţeni ai ţării. Probabil aţi uitat, cum uită toţi politicienii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *