Botoşăneanul Ovi şi partenera sa Paula Seling renunţă definitiv la Eurovision

ovi si paula sellingAu participat de două ori la Eurovision, a fost frumos, dar gata! Atât Paula, cât şi Ovi refuză ideea de a mai urca pentru a treia oară pe acea scenă. Cei doi au explicat motivele, în exclusivitate pentru Click!

După cea de-a doua participare la Eurovision, din primăvara acestui an, Paula Seling a simţit nevoia să se detaşeze total.

like facebook„Am fost extrem de încărcată de energie în toată perioada respectivă şi am simţit nevoia să mă refocusez pe lucrurile pe care le făceam înainte. Există viaţă şi după Eurovision ca să zic aşa. Am fost de două ori, cred că e deja prea mult şi mai sunt şi alţii care îşi doresc”, a spus Paula Seling.

Pe de cealaltă parte, „niciodată să nu zici niciodată”, iar artista e conştientă de adevărul ascuns în această zicală.

„În 2010 am spus că nu mă mai întorc la Eurovision şi uite că s-a născut piesa “Miracle”, pe care atunci când am auzit-o am simţit că îmi ia foc creierul şi inima. Mi s-a părut o piesă extraordinară şi, dacă Ovi voia să meargă la Eurovision cu ea, nu puteam să refuz. Deci «nu» categoric nu mai spun”, a adăugat Paula.

Ovi e şi mai hotărât decât ea să nu mai participe. Cel puţin în calitate de artist.

“Eu nu m-aş mai urca pe scena Eurovision pentru că nu mai sunt motivat ca artist, pentru că ştiu că sunt şi alte lucruri care contează acolo, la votare, cum ar fi factorul politic, chiar şi orientarea sexuală. Eu cunosc foarte bine fenomenul, din 2009 încoace am fost în fiecare an implicat, ori ca artist, ori ca autor. Voi colabora în continuare ca autor pentru o ţară scandinavă, unde eu am relaţii. În rest, ca artist, mă voi concentra de acum mai mult pe radio”, promite Ovi.

Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *