Puști de 14 ani prins la volanul unei mașini. Vezi ce a făcut!

politie rutiera radarUn puști de 14 ani a luat mașina părinților, în timp ce aceștia nu se aflau acasă și a ieșit la plimbare. A avut însă ghinion: a dat nas în nas cu un echipaj de la poliție.

Sâmbătă, în jurul orei 10.30, a fost depistat în trafic, pe  DC 33, în localitatea Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un minor de 14 ani, din localitate.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autovehiculului era expirată din data de 9 mai  2014.

like facebookDe asemenea, s-a stabilit că minorul a condus autoturismul fără ca părinţii săi să cunoască aceasta, neaflându-se la domiciliu. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat.

2 thoughts on “Puști de 14 ani prins la volanul unei mașini. Vezi ce a făcut!

    1. Nu e adevarat,copilul asta conduce masina asta de cativa ani,si parintii erau acasa,ei stiiau ca copilul a iesit din curte,copilul asta conduce fara un stress!
      Masina asta nu a avut niciodata acte,are vre-o cativa ani buni de cand o conduc asa,sunt niste mincinosi. Sunt de la el din sat si stiu toata povestea asta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *