Gafă a autorităţilor. Ministerul Transporturilor anunţă finanţarea drumului Botoşani- Suceava, lucrare deja finalizată

drum botosani- suceavaAutorităţile centrale au comis o gafă, vineri, după ce pe site-ul Ministerului Transporturilor a fost publicat un comunicat de presă în care este anuţată finanţarea şi calendarul lucrărilor de modernizare a drumului naţional Botoşani-Suceava.

like facebookLucrarea, ce a fost executată şi recepţionată în acest an, este anunţaţă ca fiind la stadiul semnării contractului de finanţare. Potrivit aceluiaşi document, lucrările  se vor desfășura în perioada aprilie 2011 – octombrie 2015, conform calendarului de implementare al proiectului.

„Proiectul are un buget total de 91.290.136,71 lei, din care 62.551.583,29 lei constituie finanțare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Sectorial „Transport” 2007-2013, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat. Implementarea acestui proiect se va realiza prin contracte de lucrări și servicii licitate de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A., în calitate de beneficiar al proiectului”, se arată în comunicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *