Scandal între un fost candidat la Primăria Botoşani şi preşedintele ANRP: Aveţi un Guvern să vă trăiască ca mortul

marius cristescu pp dd la prefecturaÎntâlnirea preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor cu câţiva botoşăneni ce au probele cu dosarele de despăgubire din partea statului a avut şi momente tensionate.

like facebookPrintre cei care au solicitat lămuriri de la George Băeşu s-a numărat şi Marius Cristescu, candidat al PP-DD la Primăria Botoşani. Dialogul dintre cei doi s-a lăsat cu replici dure sub aspect politic.

” Aţi avut o interpelare de la senatorul PSD Doina Federovici, în luna ianuarie şi aţi răspuns într-un dosar din anul 2007.  I se răspunde că dosarul va parcurge  procedura prealabilă. În dosar se răspunde la o hârtie făcută pe 28 iunie, la sfârşitul lunii octombrie, cu mult peste termenul de 30 de zile. Pe plic scrie 28 octombrie, însă dumneavoastră aţi semnat pe 20 octombrie. Hârtia a fost atendată. Mai mult eu am întrebat pe puncte nişte lucruri ori ANRP nu îmi răspunde la nici un punct. Pe 22 octombrie  a fost deschis în instanţă un dosar, de asta a fost antedat răspunsul. Eu nu george baesu presedinte anrpfac politică, dar când am o problemă caut soluţii nu să dau vina pe altcineva. Aveţi un Guvern să vă traiască ca mortul. Probabil nu sunteţi aici ca să lăudaţi un Guvern şi bănuiesc că nu sunteţi în campanie electorală. Aţi venit cu nişte probleme administrative”, a spus Marius Cristescu.

Răspunsul a fost unul tăios din partea oficialului ANRP, legându-se de cariera politică a lui Cristescu.

” Sunteţi obraznic şi vă spun cu toată lumea de faţă. Nu am venit de la Guvern până aici să mă ia peste picior tot felul de persoane. Faceţi politică sau aţi făcut? V-au dat afară?. Vreau să ştiu cu cine vorbesc. Întreb pentru că vă bateţi joc de oamenii care sunt în sală. Înţeleg de ce v-au dat afară din partid, nici politică nu ştiţi să faceţi”, i-a răspuns George Băeşu.

One thought on “Scandal între un fost candidat la Primăria Botoşani şi preşedintele ANRP: Aveţi un Guvern să vă trăiască ca mortul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *