Angajat al Urban Serv bătut în timpul serviciului de un grup de tineri în Parcul Mihai Eminescu

maturatori-gunoieri (3)Un angajat al Urban Serv a fost agresat  de un grup de tineri în Parcul „Mihai Eminescu” , în toiul nopții, în timpul serviciului. Pentru că i-a atenționat pe tineri să strângă mizeria lăsată pe trotuar de câinele care îi însoțea, omul a fost luat la bătaie. A fost dus Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale, iar conducerea Urban Serv a făcut plângere la Poliție. Este al treilea angajat al societății bătut în timpul serviciului în acest an.

S-a întâmplat noaptea, la ora 2,00. Am făcut plângere la Poliție, pentru că dacă loviturile sunt mai puternice, cazul poate fi tratat ca un accident de muncă dacă necesită spitalizare. Perpetuarea unui astfel de eveniment timorează angajații noștri în anumite zone. Ajungi la un moment dat că angajatul spune că nu se mai duce în zona cutare de frică”, a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

like facebookCele mai problematice zone, susține directorul Urban Serv, sunt cele centrale, în special zona Parcului Mihai Eminescu, dar și Tudor Vladimirescu-Împărat Traian.

 

One thought on “Angajat al Urban Serv bătut în timpul serviciului de un grup de tineri în Parcul Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *