Nebun de legat! Un bărbat de 61 de ani a vrut să îşi bată joc de o fetiţă de opt ani

fetita violataUn bărbat, de 61 de ani, a vrut să batjocorească o fetiţă de opt ani. Fapta s-a întâmplat, în luna mai, într-o localitate din judeţ, când Ghiorghi Ştefanachi a abordat  pe stradă fetiţa şi a început să se dezbrace în faţa sa, cerându-i copilei să facă acelaşi lucru.

like facebookBărbatul a fost dat pe mâna poliţiştilor, iar după anchetată declanşată, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au decis trimiterea în judecată pentru infracţiuni de corupere sexuală a minorilor.

„Facem precizarea că sesizarea instanţei de judecată este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

One thought on “Nebun de legat! Un bărbat de 61 de ani a vrut să îşi bată joc de o fetiţă de opt ani

  1. astra tebuia castrat,si boasele legate in locul amigdalelor….nu sunt tata de fetita, dar daca eram riscam puscaria sa-i indes boasele pe gat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *