Percheziţii la mai multe primării din Botoşani

mascat perchezitii apia botosaniProcurorii din Suceava ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie  fac, joi, percheziţii la mai multe primării din judeţul Botoşani în dosarul de corupţie de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

POotrivit procurorilor anticorupţie, activităţile vizează ridicarea silită a unor documente de la primării şi agenţi economici de pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2010 – 2014, a fraudării fondurilor europene destinate sprijinirii agriculturii, identificate la nivelul APIA Botoșani.

like facebookÎn cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor Judeţene de Jandarmerie Botoşani şi Suceava. Până în acest moment s-a început ridicarea de documente care interesează cauza penala de la sediile firmelor Agromer SRL Manoleasa si Fodgard  din comuna Manoleasa şi de la sediile primăriilor Ştefăneşti, Hudeşti şi Dorohoi, precum şi de la punctul de lucru al firmei Şoimii fermei din Siret.

One thought on “Percheziţii la mai multe primării din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *