Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean, căutată de pacienţi din judeţele Moldovei

medic radu malancea 002Secţia de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Judeţean tratează și pacienți din alte județe și asta datorită faptului că medicii ortopezi botoșăneni fac intervenții care se realizează și în clinicile universitare din țară. Medicul Radu Malancea, șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie, a declarat că la Spitalul Județean de circa opt ani de zile se practică chirurgie ortopedică diversă, cu excepția protezelor de genunchi.

like facebookSuntem o secţie competitivă la nivel naţional cu clinici universitare atâta timp cât facem chirurgia bazinului, chirurgia mare care puţine centre universitare pot să se laude. Facem absolut tot ce înseamnă traumatologie, patologie ortopedică corecţională, cu excepţia protezelor de genunchi, pentru că nu avem bani suficienţi . Aşa cum unii pacienţi de la noi pleacă în altă parte, şi alţi pacienţi din alte judeţe vin la noi: din Moldova, dar şi din alte judeţe. Este normală această mişcare a pacienţilor, pentru că numai aşa populația realizează valoarea, calitatea în care se face treabă aici”, a spus medicul Malancea.

El a spus că implicit medicii de la Medical Mission, care au operat în luna septembrie la Botoșani, au rămas impresionați de calitatea actului medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *