Şi-au amenajat un dormitor şi o bucătărie în plină stradă, sub ochii trecătorilor

plapuma boschetari1Polițiștii locali au intensificat controalele pentru identificarea persoanelor fără adăpost. Astfel,  în seara zilei de 4 noiembrie, o patrulă de serviciu a poliţiei locale, a identificat în firida destinata conductelor de gaz metan din zona CEC Bank, două persoane fără adăpost, care fumau şi intenţionau să se relaxeze.

În spirit gospodăresc îşi amenajaseră un „dormitor şi o bucătărie” , iar pentru a fi respectate condiţiile de trai „decent” şi-au amenajat şi un canal pentru satisfacerea nevoilor fiziologice, sub ochii trecătorilor şi sub geamurile instituţiilor din zonă.

La verificările executate s-a constatat că una dintre persoane se numește Corneliu D., în vârstă de 53 ani din Roşiori, care nu se împacă cu părinţii instalatie de gaz boschetarişi preferă să stea sub cerul liber. Fiind diagnosticat cu multiple afecţiuni, având un picior amputat şi fiind cunoscut cu epilepsie, s-a apelat la numărul de urgenţă 112 unde a fost condus la unitatea de primiri urgenţe din cadrul spitalului judeţean.

like facebookA doua persoană,  D. Vasile,  în vârstă de 44 ani din Botoşani are domiciliul pe strada Grăniceri, dar nu poate sta cu fratele său fiind un consumator fidel de băuturi alcoolice şi nu acceptă să fie „ocărât” de fratele său, care are în grijă şi educaţia sa doi minori.

Hotărârea luată de către cele două persoane, de a ierna în zona CEC Bank, este una nepotrivită în condiţiile unor temperaturi scăzute,  cu atât  mai mult la adresele de domiciliu au asigurate condiţii unui adăpost, se precizează într-un comunicat al Poliției Locale.

boschetar1boschetar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *