Liber la transfer pentru personalul didactic auxiliar şi nedidactic din unităţile de învăţământ

scoala baluseniTransferul personalului didactic auxiliar şi personalului nedidactic se realizează până pe 31 decembrie, a anunţat Dragoş Cristea, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean. El spune că transferul în interesul învăţământului se realizează la cererea directorului unităţii care solicită transferul în baza hotărârii Consiliului de Administraţie al acesteia, numai cu aprobarea Consiliului de Administraţie al  unităţii la care este angajat şi numai cu acordul scris al salariatului. Transferul la cerere se realizează pe baza cererii salariatului, însoţită de acordul prealabil al Consiliului de Administraţie al unităţii unde se solicită transferul şi numai cu acordul Consiliului de Administraţie al unităţii al cărui angajat este.

like facebookDe asemenea, transferul personalului didactic auxiliar şi nedidactic se poate face numai între unităţile de învăţământ preuniversitar de stat care au personal angajat peste necesar, respectiv unităţile preuniversitar de stat care au deficit de personal.

Aceste unităţi se stabilesc de către Consiliul de Administraţie al inspectoratelor şcolare. După finalizarea transferului, postul rămas vacant în unitatea de învăţământ de la care s-a efectuat transferul se reduce“, a menţionat Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com