Persoană găsită fără suflare în Parcul „Mihai Eminescu”

SMURDAflaţi în misiune de patrulare, poliţiştii locali au identificat marţi dimineaţă, o persoană pe spaţiul verde din Parcul „Mihai Eminescu”.

Constatând o stare de sănătate agravată, aspectul inert şi faptul că nu răspunde la nici un stimul, s-a făcut apel la numărul de urgenţă 112. În cel mai scurt timp posibil, un echipaj SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor.

În ciuda tuturor eforturilor făcute persoana găsită a decedat, din cauza afecţiunilor multiple de care suferea. Ioan N. era cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost.

like facebookIn această perioadă Poliţia Locală Botoşani a identificat un număr de 68 persoane fără adăpost, 57 de  sex masculin şi 11 de sex feminin, din care 45 din municipiul Botoşani, 21 din judeţ şi doi din judeţele Iasi si Suceava.

Cu toate eforturile făcute, de a  lămuri aceste persoane pentru a merge în locaţii sigure, am întâmpinat un refuz categoric, preferând ca adăpost ghena  de gunoi, sau pur şi simplu sub cerul liber, opţiune care nu iartă pe nimeni în anotimpul friguros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *