Vicepreşedinte PNL: Ţurcanu ar trebui să facă un pas în spate. Dacă face acum am câştiga 3-4% în turul doi

florin turcanu 1Un vicepreşedinte al organizaţiei municipale PNL trage un semnal de alarmă şi susţine că Florin Ţurcanu, ar trebui să renunţe la conducerea filialei judeţene.

like facebookViorel Coman a explicat că dacă decizia ar fi luată acum, partidul ar câştiga în turul II 3-4% numai din această mişcare. Fostul director al Eco Sal a menţionat că sunt suspecte unele rezultate obţinute de unele primării liberale din judeţ, semn că Florin Ţurcanu nu mai este recunoscut ca lider.

Un alt motiv ar fi că Florin Ţurcanu a făcut parte din proiectul USL, iar acum PNl este implicat într-un alt proiect şi implicit toţi cei care au condus partidul în alianţa cu USL ar trebui să renunţe. În opinia sa, singura persoană care ar putea asigura interimatul, fiind acceptată de membrii conducerii filialei, ar fi Gheorghe Sorescu.

Viorel Coman a mai adăugat că nu are ceva personal cu preşedintele organizaţiei judeţene, ci se gândeşte la binele filialei, pentru a nu ajunge ca şi PNŢCD.

„Trebuie o schimbare în ceea ce priveşte conducerile filialelor care au susţinut USL. Noi acum ne acoperim de demagogie pentru că noi când am format USL au fost doi pioni principali la Bucureşti, Crin Antonescu şi Victor Ponta, care au susţinut un proiect politic. În momentul în care acest proiect a căzut, toţi cei care au fost preşedinţi în acest proiect, ar trebui să se dea deoparte şi să vină alţii cu alt proiect politic. Acum proiectul politic este Iohannis. În momentul în care tu eşti cu un proiect politic, Victor Ponta şi după vii cu un altul, Iohannis, dai în demagogie şi lumea sancţionează. Dacă ar fi după mine cred că acum ar trebui să facă un pas în spate. PNL ar câştiga, minim 3-4%. Eu vreau să vedeţi şi rezultatele, sunt primari care nu au obţinut rezulalte, doar două primării au scos satisfăcător, dar nu că ar fi vinovaţi, poate este un semnal şi de acolo. Ţurcanu nu mai este recunoscut ca preşedinte. Singurul pe care îl văd acum, care ar avea acceptul general al organizaţiei, este Gheorghe Sorescu”, a declarat Viorel Coman.

 

2 thoughts on “Vicepreşedinte PNL: Ţurcanu ar trebui să facă un pas în spate. Dacă face acum am câştiga 3-4% în turul doi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *