Un tânăr s-a urcat beat la volan şi a ajuns cu maşina într-o casă

opel in gard accident km zero botosani1Un tânăr, de 22 de ani, a produs un accident spectaculos, în nopatea de luni spre marţi, după ce s-a urcat băut la volan. Tânărul, din Dorohoi, mergea cu maşine pe DJ 291 D, în localitatea Loturi Enescu, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a pătruns într-o curte, oprindu-se în casă.

like facebookPoliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Mai mult decât atât, poliţiştii au constat că poliţia de asigurare a maşinii era expirată din data de 18.09.2014.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *