Ţurcanu, dezamăgit de rezultatele obținute la Botoşani: Ce măsuri să iau, să distrugem partidul?

turcanu flutur grigoras la pdlCo-președintele ACL Botoşani, Florin Ţurcanu, este dezamăgit de rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale la nivelul judeţului Botoşani. El spune că acest rezultat este cel mai prost de când conduce PNL la nivelul judeţului, respectiv din 2009, sub media pe ţară. Ţurcanu nu-şi explică care a fost motivul pentru care candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut doar 22,09% în judeţul Botoşani.

Dacă stau bine și mă gândesc ar trebui să cred că au trădat toți primarii, că niciunul nu a fost corect. Doi au câștigat (nr. primarii din Călărași și Dângeni), restul au luat bătaie. Și ce dacă am fost și am făcut campanie în județ ? Ce, vi se pare că in municipiu situația este mai bună? Aici avem 24%, iar la Iași și Suceava peste 40%. La fel și Neamț și Bacău la municipiu au luat peste 40%. Peste tot s-au luat rezulatate mai slabe în rural, dar au avut mai bune pe municipiu. La noi am avut probleme și la municipiu„, a spus Țurcanu.

Co-președintele ACL Botoșani nu crede că se impun sancțiuni în acest caz, nici măcar în cazul său sau al lui Cătălin Flutur. El este convins că Iohannis va câștiga președinția țării, chiar și fără Botoșani.

like facebookCe măsuri să iau, să distrugem partidul? Iohannis va ajunge președinte și fără un vot puternic la Botoșani. Cine să ne penalizeze, ne penalizăm noi singuri . Nu am grad, dacă vrea să îl ia, să îl ia. Nu cred că se pune problema. Nu aș vedea o alternativă ca să zicem că există doi Feți Frumoși în Botoșani și îi pune în locul meu și al lui Flutur„, a explicat Țurcanu.

Întrebat dacă alianța cu PDL a fost una benefică, Țurcanu a menționat : „Numai eu știu ce îmi spun oamenii în județ, dar nu comentez. Nu îmi pare rău de alianță„, a mai spus Țurcanu.

5 thoughts on “Ţurcanu, dezamăgit de rezultatele obținute la Botoşani: Ce măsuri să iau, să distrugem partidul?

  1. Ba eu cred ca exista mai multi” feti frumosi” care pot prelua presedintia partidului .Cred ca stafeta trebuie predata pana nu este prea tarziu! Semnal mai clar ca acum nu exista .Trebuie doar o autoevaluare …!

  2. Voi doi sunteti compromisi. Dati-va demisia. Nu vedeti ca ati pierdut si la parlamentare si pierdeti si acum. Chiar vreti sa ne arate toata tara cu degetu de botosaneni ce suntem. Sunt mii de Feti Frumosi mult mai capabili ca voi.

  3. Ca sunteti expirati nu este o noutate dar sa nu va dati seama de asta este curata prostie. Si vad ca dati pe afara de atat prostie. Daca nu va ies manevrele sunt vinovati botosanenii? Credeti ca se uita asa usor c-ati taiat salariile cu 25%? Familiilor celor care s-au sinucis din cauza datoriilor ce la transmiteti? Ca trebuie sa va iubeasca si sa va voteze? Intotdeaua istoria ii scuipa pe idioti iar puterea este in vot iar noi stim asta. Asa ca taiati-o acasa -fuga mars.

  4. .Faceti ceea ce a făcut Antonescu…daţi-vă demisia de onoare! Dacă un primar aducea 80% din voturi pentru Johanis primea o funcţie în partid. Dacă cineva cu o funcţie în partid pierde 80% din voturi arunci acea persoană trebuie să renunţe obligatoriu la acea funcţie! Sunt admirator PNL şi pot să va spun deschis părerea mea : conducerea PNL Botoşani poartă vină acestui eşec! Alianta cu PDL-ul amplifică antipatia fată de conducerea locală şi mai apoi centrală iar de aici şi rezultatul alegerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *