Înfrângere cruntă pentru Ţurcanu acasă la el, la Draşcani

florin turcanu dracsaniLiderul PNL Botoşani a suferit o înfrângere usturătoare chiar la el în sat. Florin Ţurcanu a pierdut de o manieră categorică alegerile în Dracşani, acolo unde candidatul PSD, Victor Ponta, a obţinut 64,67% din voturi.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, care este candidat din partea ACL, a fost susţinut doar 18,01% din voturile celor 580 de localnici care s-au prezentat la vot.

like facebookLa nivelul comunei Suliţa, Ponta a luat 63,53%, iar Iohannis 17%.

 

6 thoughts on “Înfrângere cruntă pentru Ţurcanu acasă la el, la Draşcani

  1. Pentru prima data pot sa va spun ca consateni nostri au gresit la vot pentu ca cu Victor Ponta la putere o sa ne intoarcem sigur in comunism si da eu ii cunosc fff bine pe Clanul Turcanu asa cum ii spuneti voi dar de data asta nu ar fi dat gres daca lumea nu ar fi inculta ca la tara si tin sa precizez ca nu sunt fan Turcanu si nici Iohanis dar nici pe Ponta la putere nu il vreau asta ne vinde precum vacile la abator

    1. Mihaela, da la primarie la presidentie e ceva drum lung si greu, sa cazi din copac si sa vrei presedinte nu e bine deloc, ma refer la Iohanis. Afirmatiile facute ca vrea sa fie votat doar de ardeleni…etc..etc si ce mai zice lumea din Sibiu de el nu e bine deloc. Un om caruia ii ia 20 de min sa scoata 10 cuvinte.
      Deocamdata Ponta este singura alternativa buna avand in vedere ceea ce a facut, daca nu stii ce a facut cauta pe google.
      Iliescu era asaltat de romani dupa caderea comunismului, acei oameni isi cereau drepturile, problema de mentalitate, Iliescu a zis ” Voi a-ti construit voi luati” si romanu a distrus. Cate proprietati ale fostului regim au fost cumparate / folosite in mediu privat ? 50-60 % maxim cu concesiune si restu stau distruse de romani. Dragi Romani deschideti ochii si analizati situatia cu mintea deschisa si nu fixata pe o linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *