Conducerea ACL susţine că Prefectura este responsabilă de situaţia de la Spitalul Judeţean

flutur si turcanu la alegeriConducerea ACL a comentat, duminică, plângerea penală depusă de PSD la BEJ şi trimisă ulterior la Parchet, menţionând că managerul Spitalului Judeţean nu a încălcat legea.

like facebookFlorin Ţurcanu, copreşedintele ACL a afirmat că Prefctul a trimis o adresă în care a solicitat spitalului să transmită numărul de bolnavi, iar Corneliu Mihai a trimis aceste date. Acesta a explicat că Prefectul este responsabil cu organizarea alegerilor şi trebuia să se ocupe de crearea unei secţii speciale.

” Atăzi am vorbit cu managerul Spitalului Judeţean şi greşeala este la Prefectură. Prefectul a trimis o adresă la spital şi a solicitat doar numărul de bolnavi internaţi şi atât. I-a răspuns, într-un timp foarte scurt, că are 360 de bolnavi. Pentru ce plângere penală? Preşedintele BEJ de ce trebuie să îl contacteze pe manager, ce este subordonat? Prefectul organizează alegerile, nu managerul spitalului. Trebuia să-şi ia toate măsurile legale, să aibă secţii speciale. Conform legii cererea trebuie să o facă pacientul nu managerul. Este o ameninţare pentru că PSD face plângere penală împotriva lui Ţurcanu, lui Flutur pentru că asta ştiu ei să facă. Respect BEJ, dar la presiunea PSD-ului au trimis plângerea penală la Parchet pentru că nu aveau unde în altă parte. Orice plângere penală o trimiţi la Parchet şi Poliţie chiar dacă va avea un NUP sau clasare”, a precizat Florin Ţurcanu.

 

One thought on “Conducerea ACL susţine că Prefectura este responsabilă de situaţia de la Spitalul Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *