Florin Ţurcanu, după exit-poll-uri: Cred că pentru PSD este o lecţie dureroasă

florin turcanu alegeri iohanisCopreşedintele ACL, Florin Ţurcanu a comentat rezultatele exit-poll-urilor anunţate de televiziunile centrale. În opina sa, PSD a obţinut un scor slab şi Iohanis va ajunge preşedintele României după turul II.

like facebookAcesta a criticat atitudinea prefectului judeţului Botoşani, după ce s-a implicat în campanie pentru PSD şi i-a solicitat să respecte legea. O altă crtitică adusă social democraţilor a privit un sondaj de opinie dat publicităţii înainte de alegeri şi care îl credita pe candidatul ACL cu doar 10%.

” Vreau să mulţumesc îl numele lui Iohannis oamenilor care au ieşit la vot şi au demonstrat că PSD-ul nu poate arunca cu bani şi pomeni electorale. Au demonstrat că pot veni la vot şi au ales un candidat cinstit, care va aduce un Guvern puternic şi va guverna România în următorii 10 ani. Cred că pentru PSD este o lecţie dureroasă, când crezi că l-ai prins pe Dumnezeu de picioare. Spersă înţeleagă la Botoşani domnii din PSD că zilele lor sunt numărate la conducerea judeţului. Trag un semnal de alarmă reprezentantului Guvernului în teritoriu, care este obligat să vegheze pentru respectarea legislaţiei, că nu trebuie să facă campanie electorală. Sper să înţeleagă acest lucru şi în turul doi să respecte atribuţiile de înalt funcţionar al statului şi eu garantez că Iohanis va ajunge preşedintele României. Vreau să le spun pesedinţiştilor să le fie ruşine că au dat înainte de alegeri pe Iohannis cu 10%, când era 32%, este foarte mult. Pentru mine zilele de alegeri sunt dificile, sunt un om care pune mult suflet, tot timpul vreau să rezolv ceea ce mi-am propus. Am avut şi voi avea emoţii până când vom vedea, luni, că Iohanis va avea 33% şi Victor Ponta 37%”, a declarat Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *