Pagube uriaşe după incendiul de la depozitul de cherestea din Zona Industrială

incendiu depozit cherestea2Incendiul izbucnit, sâmbătă, la un depozit de cherestea din municipiul Botoşani a produs pagube uriaşe.

like facebookPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, focul a izbucnit de la un aparat de sudură lăsat în priză şi nesupravegheat.

Flăcările s-au extins cu repeziciune în hala ce depozita cheresteaua şi la acoperişul clădirii. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale şi 27 de angajaţi, iar lupta cu focul a durat mai bine de trei ore.

„Flăcările, dar şi temperaturile ridicate, au distrus mai multe bunuri aparţinând celor trei societăţi comerciale (un abric, un compresor, rafturi din lemn, anvelope şi elemente combustibile ale unor autoturisme depozitate în pod, pereţi din lemn şi lambriuri din plastic), dar şi acoperişul pe o suprafaţa de cca. 600 m.p.. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 816.000 lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de peste 400.000 lei”, se menţionează într-un comunicat IJSU.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *