Casă în flăcări, în miez de noapte

incendiu corniCasa unei localnice din Conceşti fost distrusă parţial în urma unui incendiu izbucnit în această dimineaţă, cel mai probabil, ca urma a amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă. Alarma s-a dat la ora 02.32. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră, precum şi o parte din acoperişul casei.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 12 pompieri militari şi voluntari, mai bine de o oră. S-au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 25.000 lei.

like facebookPagubele au fost estimate la cca. 8.000 lei.

Având în vedere temperaturile scăzute prognozate pentru următoarea perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri material

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *