O trupă din judeţul Botoşani a câştigat trofeul Festivalului Naţional „Nada Florilor” de la Fălticeni

festival nada florilorFestivalul Național de Muzică Folk pentru Tineret “Nada Florilor” Fălticeni – ediția a 2-a  s-a  desfășurat  în perioada 25-26 octombrie 2014 în Fălticeni. Trofeul “Nada Florilor” și premiul de 2000 de lei – Trupa ICARUS din Săveni, județul Botoșani, compusă din Andrei Cicioc (chitară și voce) și Bogdan Pinghireac (chitară).

“Un festival foarte frumos, cu un concurs pentru tineri folkiști foarte bun calitativ și cu niște recitaluri de excepție ale invitaților speciali. Nu o spun eu, ci o spun membrii juriului, concurenții, spectatorii și chiar invitații înșiși. Aș putea crede, cu puțin curaj, că am ajuns să fim în top 5 festivaluri de gen din România” , a declarat Marius Irimia, organizator.

Juriul Concursului de Folk pentru Tineret, format din: Doru Stănculescu – președinte (cantautor), Eugen Avram (cantautor) și Titus Constantin (cantautor), a decis următoarea ierarhie:

 

La secțiunea Interpretare:

Premiul I și suma de 1000 de lei – Grupul NOI DOI din Dorohoi;

Premiul II și suma de 750 de lei – Anechiforesei Mateiana din Fălticeni;

Premiul III și suma de 500 de lei – Grupul SIMBOL din Suceava;

Mențiune și suma de 100 de lei – grupul PERCUSIO din Fălticeni, Moșoi Mihai din București, Calimandriuc Vlad din Botoșani, Lupu Maria și Vasile din Fălticeni și Stoian Ionuț din Zănești, jud.Neamț.

La secțiunea Compoziție:

Premiul I și suma de 1000 de lei – Mihai Cristian din Tulcea;

Premiul II și suma de 750 de lei – Tihan Paul-Adrian din Fălticeni;

Premiul III și suma de 500 de lei – Zaharia Elena-Cristina din București;

Mențiune și suma de 100 de lei – Palalae Claudiu din Suceava, grupul SELEN din Bacău și Ciubotaru Flavius din Zănești, jud.Neamț.

Festivalul Național Concurs de Muzică Folk pentru Tineret “Nada Florilor” Fălticeni, 25-26 octombrie 2014, Ediția a 2-a, fost organizat de Asociația Pathos Cultural în colaborare cu Primăria Municipiului Fălticeni și Direcția pentru Sport și Tineret a județului Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com