Angajaţii Spitalului Judeţean ar putea primi tichetele de masă pe o lună

cadre medicaleConducerea Spitalului Judeţean ia în calcul acordarea de tichete de masă angajaţilor pe o lună. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, care a declarat că, în schimb, nu vor putea fi rezolvate anul acesta problemele care ţin de acordarea sporurilor pentru asistenţii care au promovat în gard.

Putem lua în calcul şi nişte doleanţe ale sindicatelor. Luăm în calcul şi plata unor tichete. Mai erau nişte solicitări ale sindicatelor care se refereau la acele sporuri, la cheltuieli pentru formare, dar problema este că acele sume nu au fost prinse în buget şi nu se pot face nişte plăţi pentru sume care nu au fost bugetate. Tichetele sunt prinse în contractul de muncă, iar celelalte rămân în discuţie„, a spus Sorescu.

like facebookAngajaţii Spitalului Judeţean şi-au primit tichetele de masă anul acesta doar pe o lună. Din lipsă de fonduri şi datoriilor uriaşe acumulate, unitatea spitalicească nu a mai putut acorda tichetele de masă celor peste 2000 de angajaţi.

Tichetele vor fi acordate urmare a faptului că unitatea a primit 7 milioane lei de la Guvern pentru stingerea arieratelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *