Guvernul a dat bani Spitalului Judeţean pentru stingerea arieratelor: Activitatea la spital se va îmbunătăţi

spitalul judetean mavromati botosaniSpitalul Judeţean a primit 7 milioane de lei printr-o Hotărâre de Guvern pentru stingerea arieratelor. Asta după ce conducerea Spitalului Judeţean şi cea a Consiliului Judeţean a făcut un memoriu către Guvern prin care solicita alocarea unei sume de bani din Fondul de rezervă pentru stingerea arieratelor.

Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ, a declarat că urmare a sumei primite datoriile Spitalului Judeţean se reduc la jumătate.

like facebookEste bine şi aşa că arieratele scad de la 14 milioane lei la 7 milioane lei. Asta înseamnă că activitatea la spital se va îmbunătăţi. Partea de funcţionare este mult mai bună„. a spus Sorescu, care a adăugat că Botoşaniul nu a primit în ultimii doi-trei ani bani deloc pentru sistemul sanitar.

Cele 7 milioane lei au venit ca o gură de oxigen pentru unitatea spitalicească din judeţul Botoşani, care din luna noiembrie nu mai avea bani nici pentru salarii.

 

 

One thought on “Guvernul a dat bani Spitalului Judeţean pentru stingerea arieratelor: Activitatea la spital se va îmbunătăţi

  1. Guvernul Ponta a dat bani pentru Spitalul judetean Botosani – condus in totalitate de liberali?
    Mai, sa fie ! Dar ce spunea Turcanu cu ceva timp in urma ? Ca Ponta a ingropat judetul Botosani, ca nu face si nu drege nimic pentru Botosani ! Se vede acum intoxicarea politica facuta de Turcanu. Ca sa nu mai vorbim de gogosile sforaitoare transmise de Turcanu, Roman si mai ales Tibuleac – care vorbeau de recesiune crunta – mai ceva decit cea produsa de guverrnele Boc. Conform datelor statistice publicate recent, zicerile acestor politruci nu reprezinta decit niste prostii gogonate. Ati citit comunicatul ? Ati vazut care este cresterea productiei industrriale in judetul Botosani ? Si care este nivelul exportului ? Si cite locuri de munca suplimentare au fost ocupate ?
    Ati ramas niste pigmei si comunicatori de minciuni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *