Renunţă să mai spere! O femeie cere declararea morţii soţului dispărut în Italia

carabinieriO botoşăneancă cere autorităţilor declararea morţii soţului ei, după ce a dispărut, în 2007, în Italia. Laura Mihaela Fifea a deschis un proces prin care solicită declararea oficială a morţii soţului său, Dumitru Fifea, pentru a putea beneficia de ajutor din partea statului, respectiv o locuinţă şi un ajutor social.

like facebookFemeia a explicat că în toamna anului 2007, soţul său, în vârstă de 40 de ani, a plecat în Italia, Provincia Di Avellino, să lucreze alături de mama sa. Bărbatul nu s-a acomodat şi în ziua când a ajuns a început să devină agitat şi i-a spus mamei sale că vrea să se întoarcă la soţia şi cei cinci copii din ţară.

De atunci nu s-a mai ştiut nimic de Dumitru Fifea, iar familia a anunţat autorităţile italiene. La două luni de la dispariţie, carabinierii au descoperit în munţii din zona Montella, cadavrul unui bărbat, însă pentru că era într-o stare avansată de putrefacţie, rezultatele ADN nu au putut fi concludente.

După aproape şapte ani, soţia a cerut judecătorilor să declare moartea soţului pentru a beneficia de drepturile de urmaş şi a putea creşte copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *