Comunicat PSD: Victor Ponta rămâne lider în toate sondajele

victor ponta la botosaniVictor Ponta rămâne liderul incontestabil în ultimele sondaje privind intenţia de vot în cele două tururi de scrutin din 2 şi 16 noiembrie pentru alegerile prezidenţiale. Ultimul sondaj dat publicităţii, ce aparţine CSCI, îl plasează la nu mai puţin de 12 procente distanţă faţă de principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, pentru turul II.

Astfel, în ceea ce priveşte intenţia de vot în turul I al alegerile prezidenţiale, ce va avea loc în data de 2 noiembrie, 41% dintre cei chestionaţi au declarat că vor vota cu Victor Ponta, în timp 27% au declarat că vor vota candidatul PNL+PDL, Klaus Iohannis. Următorul clasat este Călin Popescu Tăriceanu, cu 8% din intenţia de vot, iar Elena Udrea şi Dan Diaconescu se situează pe aceeaţi poziţie cu 5%. Cercetarea sociologică îl dă câştigător în turul II pe Victor Ponta cu 56% din voturi, cu 12 procente în faţa lui Klaus Iohannis, care este cotat cu 44%.

like facebookVictor Ponta îşi menţine un avans sănătos în sondaje pentru că transmite un mesaj pozitiv, unificator dar şi pentru că este singurul dintre candidaţi care se prezintă în faţa alegătorilor cu rezultatele pe care le-a obţinut în doi ani de guvernare. În Botoşani, Victor Ponta şi-a respectat promisiunile: a alocat fonduri pentru modernizarea drumului Botoşani-Suceava, pentru redeschiderea Vămii Racovăt, pentru sistemele de apă şi canalizare. Toate aceste promisiuni respectate se traduc în procente pentru alegerile prezidenţiale”, a declarat Doina Federovoci, şefa de campanie a PSD Botoşani.

Comparativ cu ultimele alegerile prezidenţiale, potrivit sondajului CSCI, Victor Ponta ar obţine mai multe voturi decât Mircea Geoană, candidatul PSD din 2009. În acelaşi timp, Klaus Iohannis se situează mult sub procentul pe care l-a obţinut în 2009 candidatul dreptei, Traian Băsescu.

Astfel, se poate spune că PSD şi-a consolidat poziţia pe scena politică faţă de acum 5 ani, în timp ce dreapta, reprezentată de PNL, PDL şi Traian Băsescu pică în sondaje.

În scurt timp va fi publicat un sondaj pentru judeţul Botoşani

Sondajul CSCI a fost realizat în perioada 20-24 octombrie, pe un eşantion de 1100 de persoane.

PSD Botoşani va da publicităţii în perioada următoare un sondaj de opinie privind intenţia de vot la nivelului judeţului. Sondajul a fost realizat de către PIAR MEDIA- o companie care a mai realizat sondaje de opinie în judeţ şi a indicat corect rezultatele mai multor competiţii electorale din Botoşani.

 

One thought on “Comunicat PSD: Victor Ponta rămâne lider în toate sondajele

  1. oricum e o facatura ! pacat de UNII oameni din psd. conducerea e un dezastru si niste „NIMICI„. ponta e un mare RAHAT !!!
    sa se inteleaga ce am vrut sa spun prin majuscule – prin „celelalte„ se intelege – presupun !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *