Antrenorul Pro Volei, Stelian Ghitun, a fost demis

Parcursul sub aşteptări al echipei Pro Volei Botoşani l-a costat scump pe Stelian Ghiţun, antrenorul formaţiei. Acesta a fost demis, fiind inlocuit pe banca tehnică a formaţiei de Relu Oleniuc. Infringerile suferite la Focşani şi Bucureşti şi victoriile cu emoţii obţinute pe teren propriu cu IOR şi Constructorul Bucureşti l-au determinat pe Cătălin Buhăianu, patronul Pro Volei, să ia această măsură radicală.

"Am vrut să creez un şoc la echipă. Nu-mi explic nici acum de ce nu am avut rezultate avind in vedere condiţiile create şi investiţiile făcute. Avem un lot mult mai bun decit anul trecut, dar rezultatele sunt mai slabe. De aceea am considerat că trebuie schimbat ceva şi am ajuns la o inţelegere cu Relu Oleniuc pentru a prelua conducerea tehnică. Sper ca, prin măsura luată, echipa să işi revină şi să obţinem o victorie simbătă la Tulcea", a declarat Cătălin Buhăianu.

Patronul Pro Volei Botoşani a afirmat că prin aducerea lui Relu Oleniuc pe banca tehnică a divizionarei B a "indreptat" o greşeală, considerind că Relu Oleniuc ar fi trebuit cooptat mai demult in staff-ul tehnic. Cătălin Buhăianu a afirmat că noul tehnician va avea ca obiectiv promovarea echipei in prima ligă.

"Sunt convins că pot indeplini acest obiectiv. Stelian Ghiţun a depus o muncă bună aici şi imi doresc să continui munca lui. Nu mă intrebaţi de problemele echipei pentru că nu le ştiu in acest moment. Sper ca prin numirea mea in funcţia de antrenor să aibă loc acea revitalizare a echipei. Pro Volei are jucătoare bune care pot realiza performanţă", a declarat Relu Oleniuc, noul antrenor al Pro Volei Botoşani.

In ceea ce-l priveşte pe Stelian Ghiţun, patronul Pro Volei a afirmat că acesta se va ocupa de sectorul juniori şi copii. Relu Oleniuc va avea şansa să-şi vadă elevele la lucru intr-un joc amical care va avea loc miine, la Iaşi impotriva formaţiei din prima ligă, Penicilina Iaşi.