Propunere privind scutirea taximetriştilor botoşăneni de la plata taxei de parcare

taxiTaximetriştii ar putea fi scutiţi anul viitor de o taxă către municipalitate. Consilierul local Florin Ghiorghiţă spune că în luna noiembrie, cel târziu decembrie, va veni cu un proiect de hotărâre prin care taximetriştii din municipiul Botoşani să fie scutiţi de plata taxei locului de parcare pe 2015.

like facebookEi desfăşoară un serviciu public, un serviciu în interesul cetăţenilor şi să le oferim  şi noi un mic ajutor. Este un venit la bugetul local, dar nu unul semnificativ, unul de care să ne putem dispersa, dar este un ajutor oferit unor oameni  care îşi câştigă o bucată de pâine mai bună , mai rea, dar fac nişlte investiţii a-şi desfăşura activitatea„, a spus Ghiorghiţă.

În municipiul Botoşani sunt 480 de taximetrişti.

One thought on “Propunere privind scutirea taximetriştilor botoşăneni de la plata taxei de parcare

  1. sunt prea multi! toate statiile sunt pline de taximetre care stau, si de cele mai multe ori numarul taxiurilor din statiile de parcare ce le sunt destinate depasesc nr de locuri alocate de primarie , ajungand de cele mai multe ori sa ocupe locuri de parcare unde ar trebui sa parcheze populatia ( vezi parcarea BRD) unde in zona Administratiei Financiare nu gasesti loc din cauza taxiurilor.
    Primaria ar trebui sa stie ca numarul optim de taximetre pentru Botosani ar fi atunci cand in orele de varf in statii sa nu gasesti decat 2-3 taxiuri libere , restul sa fie in cursa, in realitate sunt cate 8-10 taxiuri in asteptare.
    Primaria ar pute sa-i ajute cu un dispecerat bun, in felul acesta ar putea diminua si cursele nefiscalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *