Ţurcanu despre condamnarea lui Rebenciuc: Vinovaţi sunt specialiştii din Parlamentul României

Neculai Rebenciuc, deputat PDLŞeful PNL Botoşani îi ia apărarea fostului parlamentar de Botosani, Neculai Rebenciuc, condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Florin Ţurcanu susţine că Rebenciuc nu este condamnat pentru acte de corupţie şi, conform statutului, va rămâne membru de partid. Acesta a găsit şi vinovaţii în cazul fostului deputat: specialiştii din parlament, care nu au sesizat greşeala făcută în momentul în care acesta şi-a angajat fiica.

like facebookDoar când eşti condamnat pentru acte de corupţie îţi pierzi calitatea de membru de partid. Dumnealui este condamnat pentru conflict de interese şi oricui i se poate întâmpla. Vinovaţi sunt specialiştii din Parlamentul României. Au văzut că este acelaşi nume şi puteau să îi spună să nu-şi angajeze fiica. El a propus, dar contractul de muncă a fost avizat de departamentul din Camera Deputaţilor„, a spus Ţurcanu.

Judecătorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit fostului parlamentar şi un termen de încercare de doi ani şi patru luni, însă decizia nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *