Lux şi eleganţă la balul oamenilor de afaceri. Zeci de patroni din Botoşani s-au reunit la Casa Lux

cornel sfaiter balul oamenilor de afaceriPatroni ai zeci de firme au participat, vineri seară, au participat la balul oamenilor de afaceri organizat de Camera de Comerţ şi Industrie.

like facebookEvenimentul a ţinut să adune în aceeaşi sală cei mai buni oameni de afaceri din judeţ şi s-au premiat cele mai bune firme după cifra de afaceri, profit şi numărul de salariaţi.

Balul a avut loc la Casa Lux, iar ţinutele celor 120 de invitaţi au fost unele impecabile. Doamnele ce au însoţit partenerii au etalat ultimile tendinţe în modă, în ciuda temperaturilor scăzute de afară.

Printre cei prezenţi au fost Tonino Boldea (Five Continents Group) şi Anca Boldea (farmaciile Anca), Dumitru Bălan (Microbuzul) şi avocata Daniela Fetcu, Liviu Conţac (Big Conf), Florian Moruzi (Casa Painii), Cornel Şfaiţer (Prodalcom), Viorel Iliuţă (Elsaco), Mihai Tincu (Rapsodia Conf), Cristian Alexuc (Aquaterm), Laurenţiu Drăgan (Moldotronic).

Potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ, Romeo Floareş, evenimentul este la cea de-a XXI-a ediţie. Organizatorul a ţinut să felicite firmele care au rezistat într-un mediu economic dur.

balul oamenilor de afaceri botosani10

balul oamenilor de afaceri botosani2

balul oamenilor de afaceri botosani6

balul oamenilor de afaceri botosani9

balul oamenilor de afaceri botosani11balul oamenilor de afaceri botosani12balul oamenilor de afaceri botosani13bidasca balul oamenilor de afacericornel sfaiter balul oamenilor de afaceridaniela lungu si dumitru balan balul oamenilor de afacerimihai tincu la casa lux botosanitonino boldea si anca lungu botosani

 

 

3 thoughts on “Lux şi eleganţă la balul oamenilor de afaceri. Zeci de patroni din Botoşani s-au reunit la Casa Lux

  1. Incredibil . Aproape 100 de oameni de afaceri au asteptat ca prostii o ora ca primarul sau prefectul sa-i onoreze cu augustele prezente. N-a fost sa fie. Dar un minim de bun simt si respect ar fi impus sa-i anunte pe organizatori ca sa nu-i astepte in van.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *