Un europarlamentar îşi deschide birou la Botoşani

europarlamentar Victor NegrescuUn europarlamentar va avea, începând de sâmbătă, un birou la Botoşani. Este vorba de europarlamentarul PSD Victor Negrescu, care îşi va deschide un oficiu la sediul PSD Botoşani.

Deschiderea acestui birou de europarlamentar în Botoșani este rezultatul respectului pe care îl port organizaţiei PSD Botoşani, dar şi a faptului că organizaţia PES activists Botoşani este una din cele mai puternice structuri locale din organizaţia pe care o conduc. Acest lucru demonstrează faptul că foarte mulţi dintre membri şi simpatizanţi PSD din judeţ sunt persoane interesate de politica europeană şi ce se discută sau se întâmplă la nivelul Parlamentului European”, susţine europarlamentarul PSD.

like facebookEuroparlamentarul Victor Negrescu este membru în Comisia de Bugete, Comisia Juridică și Comisia de Afaceri Constituţionale din Parlamentul European. Președinte al organizaţiei PES activists România, structură ce reuneşte peste 7000 de membri şi simpatizanţi PSD de toate vârstele interesaţi de politica europeană, Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar din istoria europeană a României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *