Operaţiunea „Microbuzul” înainte de alegeri. Poliţia face inventarul tuturor mijloacelor de transport

microbuzInspectoratul Judeţean de Poliţie din Botoşani a demarat, de curând, operaţiuunea „Microbuzul”. Poliţiştii vor să facă inventarul tuturor mijloacelor de transport care ar putea fi folosite pentru „turismul electoral”.

Astfel, oamenii legii au cerut fiecărei societăţi comerciale sau persoane fizice din judeţ, care are înregistrat pe numele său un mijloc de transport, să comunice care sunt cursele care vor fi efectuate pe 2 şi 16 noiembrie, în zilele în care vor fi organizate primul şi, respectiv, al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale.

like facebookDacă au curse în zilele respective, proprietarii de maşini trebuie să comunice Poliţiei data şi ora plecării în cursă, data şi ora ajungerii la destinaţie, beneficiarul transportului numărul persoanelor care sunt transportate, dar şi traseul cursei.

De asemenea, Poliţia vrea să ştie şi în ce staţii opresc mijloacele de transport.

Cel mai important aspect solicitat de poliţiştii botoşlăneni este „riscul implicării personalului propriu în turismul electoral„.

Poliţiştii au cerut ca datele despre microbuze şi autobuze să le fie transmise până pe 1 noiembrie şi, respectiv, 15 noiembrie.

 

 

One thought on “Operaţiunea „Microbuzul” înainte de alegeri. Poliţia face inventarul tuturor mijloacelor de transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *