O femeie de 80 de ani a rămas fără casă în toiul nopţii în urma unui incendiu

incendiu corniO femeie din comuna Văculeşti a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce a încercat să-şi încălzească încăperea unde locuia. Noaptea trecută, aceasta a încins soba, iar căldura radiată a aprins materialele combustibile din apropiere. Incendiul s-a extins cu repeziciune la bunurile din locuinţă, dar şi la acoperiş. Când şi-a văzut întreaga agoniseală ameninţată de flăcări, proprietara, în vârstă de 80 de ani, a solicitat sprijinul pompierilor.

Alarma s-a dat la ora 02.31. I-au sărit în ajutor două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Pentru stingerea incendiului au intervenit nouă servanţi – pompieri, mai bine de două ore.

like facebookAvând în vedere temperaturile scăzute prognozate pentru următoarea perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *