Profesor botoşănean selectat să participe la Seminarul „Strategic Partnerships Plus” din România

profesor cu catalogUn profesor din judeţul Botoşani a fost selectat, alături de alte şapte cadre didactice din ţară, să participe la Seminarul “Strategic Partnerships Plus”, organizat de ANPCDEFP, care se va derula în perioada 9-13 decembrie la Sinaia. Seminarul urmărește dezvoltarea de parteneriate strategice cross-sectoriale și depunerea unor astfel de proiecte în cadrul programului Erasmus şi se adresează tuturor sectoarelor eligibile pentru Parteneriate strategice în programul Erasmus+: educație, formare și tineret.

Înscrierea s-a făcut online prin completarea unui formular de candidatură, iar profesorul Loredana Popa, de la Şcoala 17 Botoşani a fost selectat.

like facebookSelecţia candidaturilor depuse pentru participarea la Seminarul „Strategic Partnerships Plus” din România s-a încheiat, fiind realizată de ANPCDEFP. Pe site-ul SALTO Youth s-au înregistrat 48 de candidaturi. Selecţia a avut la bază criteriile de selecţie enunţate în apelul postat pe site-ul programului Erasmus+ : capacitate de comunicare, informare şi formare; motivaţie personală şi profesională; abilităţi lingvistice.

Au fost selectaţi 8 participanţi, dintre care şi responsabilul de proiecte educaţionale europene de la Şcoala Gimnazială nr.17 din Botoşani care va colabora, ulterior, la derularea de ateliere de lucru în vederea scrierii de proiecte Erasmus+ în judeţul Botoşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *